godnatt alla

haha vi vart gruppsegrare och är vidare t semi! sjukt bra tjejer. så nu ska jag sova och Tagga till match imorrn!
puss bitches;*


ute och går med laget

fiiiiina brudar:*


chillar fullt ut

chillar med brudsen! fett mysigt. finns ju sjukt många snygga killar här. en är skiiiit snygg! han hette typ Max, och en som typ hette Hugo va lite snygg haha.
puss bitches:*


en till vinst

nu har vi vunnit 3 matcher, och nu äter jag mat! va inte så gott men men... taggar till nästa match 21.20 :)
puss bitches;*


två vunna matcher

yes har vunnit båda matcherna! spelade mot Gnesta för nån timme sen, vann med 2-0. nu ligger jag i min säng och tar de lite lugnt, med musik ofc! myyyysigt!
sen har vi match 16.20 och sen ikväll 21.20!
puss bitches;*


älska Katrineholm

nu ska jag ner och käka frukost! fett chill, match 11.20.
puss bitches;*


snart framme


mot katrineholm

nu åker vi mot Katrineholm, sjukt taggad! hejdå Sala, hej Katrineholm.
puss bitches;*


åh vill åka nu!

snart åker vi, ska bli sjukt kul!!


provet gick bra

rast nu, och provet gick super! nu är de bara en lektion kvar. sen katrineholm, taggataggatagga! puss bitches;*


jag gillar dej

de finns så mycket du bara inte vet.
men jag gillar dej!


7 timmar kvar

nu är de bara 7 timmar kvar tills vi åker!
men slängde typ alla mina kläder i tvätten igår. och sen packa jag ju ner en massa okså, så typ dampa för hitta inget jag ville ha på mej!
ska t skolan om en timme ungefär och då har vi nationelltprov och sen efter de ska vi kolla på film. och sen efter de ska jag hem och duscha och kanske packa klart allt. så ah, men nu ska jag käka frukost. puss bitches;*


beställd

äntligen beställt USA bikini! så nu är jag nöjd och ska sova, taggar ju rejält till Katrineholm. så godnatt bitches:*


jag hatar mitt hår.

asså dampar på mitt hår. hatar de!!!!
har nt plattat, åh fyfan! ah ni ser ju haha..


bra början!

håller på att packa till Katrineholm, nu ska jag ner och käka lite middag! allt står typ stopp vad jag ska packa, så behöver få lite mat nu haha!
puss bitches;*


nya fotbollsskor!

kom nyss hem från träning och inköp av fotbollskor! sjukt nöjd så ah. men nu ska jag börja packa t Katrineholm, så puss bitches:*


matte suger!

har matte med Alice och Måns! eller nej jag håller på med mobilen då men haha..
puss bitches:*


försov mej igen..

nu måste jag lära mej att vakna, men sjukt jobbigt att dom ställt om alla klockor haha. så försover mej typ hela tiden!
snart skola iaf, taggar inför läxförhören. äntligen gjort min läxa för första gången, stolt!
och sen efter skolan ska jag va med olivia. och sen träning, efter de ska jag nog åka ner och köpa fotbollsskor. men nu ska jag gå och sminka mej, ses sen!
puss bitches;*
image description

118800

image description
HAHA! smile..
iaf, sitter fortfarande och pluggar glosor! får inte in dom i huvet.. får fan damp, orkaaar inte skolan. de har jag ju aldrig gjort men nu vill jag fan inte mer! vill att de blir sommarlov nu, bara fotboll och kompisar. livet!!
ska nog sova snart, är sjukt trött. så puss bitches:*

vem är jag egentligen?

ibland vet jag inte vem jag är och vad jag vill va! de är så svårt att vara sej själv, du måste spela nån du inte vill va för att inte bli kallad nått. kanske är dags att förendra mej lite, och vara den jag själv vill ha. måste bara hitta mej själv först. haha :)
idag har jag tränat, och tagit spruta. åh gud så jag grät. bara rann tårar. haha gjorde sjukt ont ju! imorrn ska jag va med Olivia, va ett tag sen! så de ska bli kul. men nu ska jag gå igenom glosorna och engelskatexten! tjatja bitches:*


hårdismacka & snart slöjd

sitter och käkar macka i soffan, ska snart ha slöjd. sen ska jag äntligen hem!!!!!! JIHAAA


1:a sprutan tagen

yes nu är 1:a gjord. gjorde jätte ont, börja gråta! mår sjukt illa.. kommer inte överleva dagen.


spruta..

idag är de spruta dax. jag är så jävla rädd! asså kan knappt äta frukost. asså gud, mår sjukt illa!!! och sen är de en lång dag i skolan, 3. så ah, de här kommer gå helvete.. men ah, önska mej lycka till!


SJUKT TAGGAD

så jävla taggad till spruta imorrn! kommer säkert inte överleva men jaja, whatever liksom. kommer typ ligga på golvet och grina. och sen efter skola. ska jag va med Ida! kul, haha :)
så vi ses bitches;*


HATA LÄXOR

hatar läxor, så sjukt trött på skolan just nu!
jaja är skit glad iaf, har slutat med hjälm nu. överlycklig :D
puss bitches;*


ut & gå!

nu ska jag ut & gå! tar en liten paus från alla läxor.


bra början! :)


du fyller ut allt som känns tomt.

nej jag tror jah dör, är kääääär. på riktigt! skön känsla faktist haha :) försöker göra mina läxor, men de är baara dej jag har i mitt huvee!
imorrn ska jag va med ida, vi ska typ ut och gå! och sen träning. om jag är frisk ofc, ska ju ta spruta och kommer säkert bli sjuk t katrineholm!! då dör jag. ojj haha fan vad jag ska dö?!
älskar dej syster<3
image description
puss bitches:*

bakar med småsyskona<3


städa, deär jag ganska duktig på!

dunkar musik och städar, sen ska jag göra alla läxor om jag orkar. idag har jag haft nationelltprov, va så nervös för jag skulle börja och då glömde jag bort vad jag skulle säga haha. jag bah: öh vad ska man säga nu igen haha? så jävla dum man är! annars har väl dan vart rätt soft. imorrn ska vi ta spruta, mår skit illa, är jätte rädd. kommer säkert springa därifrån och gömma mej. kommer ju fan dö, den där sprutan måste ju säkert va flera meter. JAG VILL INTE!
puss bitches:*


Klar med min uppsats om kroppen. GRYM!

Tråkigt inlägg att läsa men skriver de ändå!

TEMA KROPPEN

Muskler
Alla människor har lika många muskler, ca 640 st. 3 olika, skelettmuskelatur, hjärtmuskelatur, glattmuskelatur. Hjärnan skickar ut signaler till muskeln som drar ihop sig. Musklerna sitter fast i skelettet med senor. Största muskeln heter Gluteus maximus och den minsta heter Stapedius(den är som en sytråd)
Vi behöver muskler för att t.ex kunna stå.
Ibland får musklerna mjölksyra. Musklerna behöver syre, ansträngs musklerna för kraftigt kan de få syrebrist. Då frigörs mycket mindre energi och det bildas en mjölksyra. Det leder till att man blir trött och får värk i musklerna.
När vi föds har vi mer muskler än vad vi har nu. Det beror på att vissa av våra muskler växer ihop.

Skelett
Vi har mer än 200 ben i kroppen. Benen är olika stora och har olika uppgifter. Skelettet gör så vi kan stå. Dessutom skyddar skelettet mot känsliga organ. Ben är ett av kroppens allra hårdaste ämnen. Även om ben är hårt kan det gå av. Ibland bryter man en arm eller ett ben. Då måste en läkare lägga benet rätt igen och sedan gipsa det så det kan växa ihop rätt.
Ryggraden bär upp huvudet och överkroppen.


Matsmältning
Medan du äter börjar maten en lång resa genom en flera meter lång kanal i kroppen, matspjälkningskanal. Den börjar i munnen och fortsätter genom svalget, matstrupen, magsäcken, tunntarmen, tjocktarmen och ändtarmen. Samtidigt som du tuggar blandas maten med saliv. Saliven bildas i spottkörtlar som finns i munnen. Saliven gör det lättare att svälja maten. När du ska svälja maten är det tungan som pressar ner den mot svalget. Genom svalget passerar både maten och den luft vi andas in. För att maten inte ska hamna i luftstrupen finns ett lock som stängs varje gång vi sväljer. Matstrupen är ungefär 25cm lång. Efter matstrupen kommer maten till magsäcken. När magsäcken är tom är den liten och skrynklig, ungefär som en ballong utan luft. När magsäcken fylls med mat bildas magsaft, och musklerna som finns i magsäckens vägg börjar att dra ihop sig. I magsaften finns ämnen som hjälper till att lösa upp maten. Sammandragningar gör att maten flyttas ner mot magsäckens nedre del och åker sedan ner i tunntarmen. Tunntarmen är lång- nästan 6 meter. För att den ska få plats i bukhålan ligger den ihopvecklad. Den översta delen av tunntarmen kallas tolvfingertarmen. Där blandas maten maten med galla och bukspott. I tunntarmen finns muskler som dras samman. Då blandas maten med gallan och bukspottet och blir som välling. Samtidigt åker maten vidare genom hela tunntarmen. I levern bildas många ämnen som behövs för matspjälkningen. Ett av dom ämnena är galla. Det är en gulgrön vätska som samlas i gallblåsan. Sen kommer maten ner i tjocktarmen. Den är ungefär 1 meter lång. I tjocktarmen finns muskler som trycker maten framåt. Samtidigt suger tjocktarmsväggen upp vatten så att "vällingen" blir mycket fastare. Det som är kvar av maten har nu nått sitt slut. I ändtarmen samlas alls resterna och kommer ut ur kroppen som avföring.

Blodomloppet och Hjärtat
Kroppens alla celler behöver syre och näringsämnen. För att blodet ska kunna pumpas runt i hela kroppen finns hjärtat och blodkärlen. Tillsammans bildar hjärtat och blodkärlen blodomloppet. Hjärtat är stort som en knytnäve. Den ligger mellan våra lungor. Hjärtat har två halvor. Varje halva har som två rum, ett förmak och en kammare. För att blodet inte ska rinna åt fel håll finns klaffar, som stängs igen när hjärtat pumpar ut blodet. Hjärtat pumpar ut blod i blodkärl som kallas artärer.
Största artären kallas aorta. Den är ungefär 2-3cm tjock.
Hjärtat pumpar automatiskt hela tiden utan att man tänker på det. Under en människas liv slår hjärtat 2-3 miljarder slag.
På ett barn slår hjärtat ungefär 90gånger och på en vuxen 70 gånger.
Alltså slår hjärtat mer än 100 000 gånger varje dygn.
När man mäter pulsen, räknar man hur många gånger hjärtat slår i minuten.


Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont .

jag är bara mej själv och ingen annan!
image description

i mina ögon är du fantastisk.

jag vet inte men jag är sjukt glad idag!
allt känns så himla bra bara. sitter i sängen med datorn i knät & lyssnar på musik. har nyss gått egenom allt inför provet imorrn, känns ganska bra! däremot är jag sjukt nervös och mår skit dåligt för vi ska ta spruta på onsdag. mår verkligen skit dåligt över de, HAHA!
imorrn ska jag städa, göra läxor & sen ut & gå. har nog inget bättre för mej imorrn tyvärr. blir en sån här tråkig dag man ibland måste ha! annars flyter väl livet på, ibland går bara allt för fort så jag inte hinner med.
men nu ska jag kolla på film och sen drömma söta drömmar!
image description
puss bitches:*


pluggar till nationellaprovet.

ligger på golvet & kollar på big brother, & pluggar lite till provet imorrn. de kommer nog att gå bra, ska ju snacka om fotboll haha. livet liksom!
pusspuss!


taggar hårfärgning

yes, nu är jag hemma från träning och ska färga håret! så vi får se om jag vågar gå till skolan imorrn. kan ta kort hur blev sen. känns lite läskigt faktist! ah men nu ska jag färga, see you later!
puss bitches:*


tjolabaloo

nu drar jag snart på träning, inte alls på tränings humör. aja får väl gå som de går.. så vi ses puss bitches:*


like a school

chillar i skolan, fast vill hem.


jag vet inte vad jag ska säga..

idag har vi nationelltprov, skulle plugga till de igår kväll, men tänkte på massa annat ist. asså vad kan man berätta om fotboll och innebandy? hmm, de är två roliga sporter, man har en boll, öh jag brukar upp shortsen 3 varv (kan man säga så?) haha. och sen typ att man spelar innebandy inne och fotboll ute.
ah ni hör ju hur de låter, så önska mej lycka till!
puss bitches:*


En äkta kille älskar inte tusen tjejer, han älskar en tjej på tusen sätt!


rum 213

hej, är en livrädd tjej som nyss läst "rum 213" , sjukt läskig! haha vettefan om jag kan sova inatt. imorrn är de skola okså, orka. och så har vi nationellaprov, vet inte vad jag ska säga. bara att jag ska berätta om fotboll och innebandy haha. mer har jag nt tänkt på!
så ska nog plugga lite sånt nu tror jag, puss då bitches:*


@micaelas place know

yes, nu drar jag hem till micaela!


åh herregud, dopp i månsan 25/3

yes nu har man tagit första doppet i månsan, 25/3! vilka brudar man är, jag och Loo! de va så jävlaaaa kallt, men sjukt kul. kom typ en gubbe och sa: de här måste nog fan va rekord. HAHA!


McDonalds

yes nyss spelat innebandy match mot rönnby. vinst med 6-1, gjorde mål! smile :D & nu ska jag käka mc med laget. & och sen efter ska Loo sova hos mej. bra avslutning på dagen!


Tagga match snart!


godmorgon alla roliga

nu har jag vaknat, de är typ en gaskammare i mitt rum! går nt att andas.. haha ligger i sängen och typ asgarvar med Hanna & Alice! vi tänker på vad "UKM" betyder. ah de blir skit bra! HAHA.
puss bitches:*


säg inte att du älskar mej, om du en dag inte bryr dej.


godnatt alla vackra

godnatt alla fjortisar, bögar, knäppisar och snyggingar! har nästan somnat på hanna, så ska nog sova typ ny.
puss bitches:*


filmkväll med brudsen

ligger och kollar på film med Alice och Hanna! en prins i new york.
haha gud vad jag har gott idag, först gick jag och Alice till lärkan från Ängshagen, sen spela vi fotboll, och sen gick vi till Hanna och sen till Alice och sen hem till mej. och sen gick vi ut och körde fotboll . sen kom loo och Ida och vi va på skolan, sen gick vi med dom en bit när dom skulle hem. och sen åt vi mat, och efter de gick vi till willys och hem åh köpte godis och chips. och nu kollar vi på film!
puss bitches:*


VILL INTE!

Asså jag vill inte ta spruta :'(


grattis min fina pojke<3

idag fyller min lilla älskling 2år! hoppas han får en super dag. glömde ställa klockan så försov mej igen, skulle ju va med när du vakna på morgonen och öppna dina paket!
jaja grattis Liam på 2års dagen<3
sötnosen kom och väckte mej haha!


tränat, duschat, blåst håret & nu platta

oherregud, är skit trött som vanligt.
först i skolan va de skit tråkigt, förutom på bilden. va så jävlaaa kul!
sen va jag med Alice, och efter de va det träning. jobbig som vanligt haha! åh nu har jag duschat, blåst håret och just nu plattar mamma mitt hår haha. och så kollar jag på "once upon a time"
(bild från skolan idag)


lev livet på ditt egna sätt

är typ helt slut efter träningen, va sjukt varmt där inne. träningen va egentligen nt så jobbig, men ah. med den kondition man har så är nog allt jobbigt!
idag hade vi iaf ett till nationelltprov i matte! skiiiit lätt, gjorde de på typ en kvart, 10 min. sen gick dan rätt fort. efter skolan va jag med pajjasen Hanna. vi va typ ute och knäppte kort, shorts och tshirt nu liksom! härligt med värmen. puss då bitches:*


Mobil jävel

Haha pinsamt, vi har nationella prov nu. Och så hade jag mobilen i fickan och iPaden på bänken. Och först börjar iPaden låta, hade glömt stänga av ljudet. Och sen min mobil, glömt stänga av ljudet! Va helt tyst i klassrummet, och helt plötsligt bluppa det i min ficka, vart skiiiiit rädd. Tur att våran lärare inte va där då haha!
Gjorde klart provet på en kvart, va ju skit lätt.
Puss då bitches:*


haha, asså mamma!

kul, skulle gå ner och käka så säger mamma "Jennifer om du har linnet så där långt ner kommer du bli kallad billig eller kissie" haha fyfan vad jag garva. så jävla rolig!


gaaash är fast

asså omg, har fastnat på ''mirakel'' så jävlaaaa bra! haha
image description

Eeeetttt mirakeeel

städaar och lyssnar på musik. sen ska jag göra läxor. liiiv liksom-.-
idag va de skit tråkigt i skolan, vi har ju typ sånt här tema på tisdagar! först hade vi nationellt prov, kuuul att när vi var klara sa alla typ bah ah den uppgiften va skit lätt och jag fatta inget av den haha.. och sen sa alla att jag hade fel! ah och sen hade vi tema, skiiiiit tråkigt! sen efter skolan gick jag med alice och jacke en bit hem.
image description
puss då bitches:*

1a nationellaprovet i matte

Äntligen klar med första nationellaprovet i matte. Gick väl ganska bra. Va inte så svårt! Så ah, sitter och väntar på att alla andra ska bli klara.
Idag ska jag typ bara städa och göra läxor. Tråååååkigt! Haha. Men kan blogga lite senare, får typ inte sitta vid iPaden!


hjääälp

kul att vakna och inte veta vad man ska ha på sej. får väl gå naken t skolan då! haha nej, men har typ hjärnsläpp!!


ingen klassresa för mej

No no, ingen klassresa för mej då! tänker nt åka t sandön, har suttit på nå jävla möte över 1 timme helt onödan. kunde fan vart hemma. så ah, de ända som va kul va när jag fråga om man kunde platta håret där! alla titta typ på mej som om jag va dum i huvet. typ hej blondiee! haha jag tänker fan heller sitta där i två dar tror jag osminkad, lockigt hår och utan mobil! ah.
haha asså omajgaad, dog på träningen idag-.- sprang typ med bollen och typ snubblar på mina fötter och ramlar, fyfaaaaaan va pinsamt! ville bara försvinna, låg typ där och bara "nej nej nej nej" haha hoppas ingen såg. jävla klump man är! så ah puss då bitches:*


NY JACKA!

kom hem från skolan och så hade mamma köpt en ny jacka t mej! tack igen mamma, duär bäst.
men ska på träning nu, kan blogga efter puss bitches:*


Wild young and free

image description

NY TRÖJA!

image description
Idag när jag kom hem hade mamma köpt en ny tröja t mej. Älskar den! TACK mamma.
Känns bra med en mamma som inte är ute när de gäller kläder iaf! Haha.
Dagen idag har väl vart bra, först va jag med Hanna, Ida, Loo, Olivia & Thea. Vi kolla typ på innebandy, sen så drog jag & Hanna hem t henne & åt. sen skulle hon typ t sin mormor, så då drog jag hem t Ida. vi åkte typ t ica då och köpte glass. ah & vi satt typ på hennes rum & bytte mobiler.
ah puss då bitches:*

redo för dagen

får damp, måste de regna. då blir mitt hår lockigt ju!
asså imorse, omg jag dog! jag skulle typ passa Liam en liten stund på morgonen, ah och då va han på mitt rum medans jag blåste håret. sen tänkte jag nt på att han gick ut, så helt plötsligt hör jag bara "dunk dunk dunk", så jag kollar ner i trappan och där ligger Liam. asså fyfan va så jävla läskigt, och han bara skrek. börja typ grina, för de va ju mitt fel eftersom jag skulle passa han. så mamma sprang dit och lyfte upp han och han var alldeles blå i pannan och hade värsta bulan. jag vart helt chockad och fick typ panik. va så himla läskigt! Har typ haft otur hela morgonen, spillde ut all juice, tappa glaset, tappa plattången på foten, hade i för mycket hårspray i håret, fick mascara på näsan och tappa mobilen. SMAAAART!
skit kul liksom, min roliga morgon.
så puss bitches:*


vindarna viskar mitt namn.


tjatja nu är jag vaken

vakna typ för en halv timme sen av att Liam smällde i massa dörrar, ah & typ knackar på min dörr... ska snart gå ner & duscha & borsta tänderna haha, just nu roar jag mej mer "draw something" & typ "craziness". idag ska jag iaf va med Ida, Hanna & Loo. ja jag undrar va ska hitta på för nått kul idag, inte elda upp hus eller göra gröna pannkakor iaf. HAHAHA!
& imorrn är de skola okså, helgen gick ju as fort. men då är Alice tbx okså, ÄNTLIGEN! & på tisdag har vi första nationella provet i matte, känner att de kommer gå åt helvete. så ah önska mej lycka till! haha puss bitches:*
(ful random bild igår)


Gladiatorerna

nu har jag käkat & så, har fixat lite innan gladiatorerna okså! dunkar ''euphoria'', as bra låt.
smsar med hanna nu, sjuuuuukt kul ju! hon gör mej fan skit glad! älska livet liksom.
jaja kan blogga lite innan jag går och lägger mej, puss bitches :*
image description

född snygg, alltid snygg

saknar sommar som faan. så jävla kallt, & längter sjukt mycket till fotbollen! och månsan.
ah idag har typ vart helt random dag, har typ gjort pannkakor med Hanna, Ida & Loo! & de gick ju bra.
image description
Haha efter jag typ gjort två pannakor börja de typ brinna så sprang ut och kasta pannkakan. gaash, så jävla roligt!
efter de fick Hanna göra pannkakorna, vart ju inte så mycket bättre?!
image description
jaja gick väl att iaf, haha!
nej nu ska jag snart käka mat & sen tvätta bort sminket. imorrn ska jag va med Hanna, Ida & Loo. ah kan blogga lite senare puss bitches:*

gooodmorgon

asså fyfan har sovit as bra inatt, drömt små sötaa drömmar haha! sjukt bra drömmar. ah och inatt hade vi öppet fönster när vi sov, och jag frös fan ihjäl. VILL HA SOMMAR! morgonmys


par i prinsessor

as mysigt ned Ida Olivia och hanna. vi ligger & kollar på par i kungar! jag, Olivia & Ida ligger i dubbelsäng. ah kommer säkert vakna inatt av att nån jävel tagit mitt täcke, ligger på mej, eller knuffat ner mej från sängen! kanske kommer ett inlägg inatt, puss och godnatt bitches:*


party enligt Olivia

ah enligt Olivia har vi party, men ligger iaf & softar i sängen. med chips och godis, & kollar typ på nån film "wolf" . idag på dan iaf va jag ute och gick med Elvis i 2 timmar. sen va jag typ ute och lete med Alicia och Liam! och efter de åkte jag t Hanna & va med fjortisarna. dom ligger bara och skiter typ, kan knappt andas i rummet längre. asså Nu ligger Olivia på mej, och visar när hennes mobil laggar. ah & de börjar bli jävligt varmt nu ah typ hett.. kl 10 blir de
"bigbrother". yeeah! ah men kan blogga senare. puss bitches:*

omg Hanna!

 


fjortisarna lind eller?

haha asså omg, vafan har jag lärt mina syskon? Liam går runt och skriker kissie och tjatja hela tiden! och Alice säger "jag vill ta fjortisbilder" 24/7 och typ härmar allt jag gör! haha shit!


ut och gå

ska käka nu, och sen ska jag nog gå ut & gå. har inge bättre för mej idag så! hela dan har typ vart skit. har nt mer
att säga. imorrn blire nog okså bara att sitta hemma. fml!


sjukligt bra film

ligger och kollar på sex and the city. jättebra film, men sjukt trött så orkar nt kolla mer. & måste göra läxan nu så, kan blogga imorrn! puss och godnatt bitches:*


yeah tagga 7an nudå!

sex and the city nudå! och sen sova. och imorrn ska jag va med Ida, Olivia & Hanna!
hade träning idag okså, skit jobbigt ju! & såg ut som ah vet inte vad. jaja ska kolla nu, så ses puss bitches:*


Alice kom hem :(<3

asså nu orkar jag inte skolan mer! går inte utan Alice. saknar dej så mycket! känner typ helt jävla ensam utan dej. & fyra dagar till ska jag vänta :( fml.
jaja leva livet, de ändå jag kan göra!
puss bitches:*


träning hit och träning dit, match hit och match dit

asså åh träning & match hela tiden! min kropp är fan spagetti typ. amen iaf innan träningen idag så hade jag, Hanna, Ida & Loo disco tyyp inne i ett omklädningsrum, ah & sen kom Gustav & Björn & typ va med?! och sen körde vi "brobro & breja stockar & stenar" fett grymma! ah & nu är jag skit trött så ska typ snart sova! så puss och godnatt bitches:*
(klottra lite på lektionen med michelle)

 


jävla fucking hjälm jävel!

hatar hjälm, men får nt sluta med den :@ så jävla arg, tänker fan kasta iväg den.


chillar i skolan

lyssnar på musik i skolan. vi har typ mattedag hela dan idag i skolan.... suger! längtar hem, ska va med Ida & Loo då<3 & sen träning! haha nu ska jag sjunga så ses bitches:*


saknar dej gumman!

asså gud, saknar dej sjukt mycket Alice! nu får jag ju jobba själv på lektionerna, och gå själv till skolan :( så jävla ensamt utan dej! du och jag föralltid liksom<3 två sjukt korkade fjortisar som alla säger haha. älskar dej sjukt mycket gumman:*<333
haha ah vad säger man om bilden!


shiiet, barnprogram äger!

ligger och kollar på barnprogram. as garvar! men nu ska jag typ dra ner på stan, ah och dan har vart helvetes tråkig idag. så inte på bästa humör! men ska dra nu, puss bitches:*


schooool

skola nu igen, fattar fan inte! varför ska man gå i skolan?! och sen har vi skit mycket läxor, hinner ju inte! så mm idag blir de städning, läxor och stan.
ska sminka mej nu, kan blogga sen!
ses bitches:*


snart domare!

har vart på domarkurs, va väl inte så jätte spännande idag! men kommer nog bli roligare när allt börjar. & så tjänar man ju fan pengar!!!!! haha de va fett kul i slutet, för då sluta de va pinsamt. så jag börja typ garva hela tiden, & alla typ bara skratta åt mej. de va typ 2 killar där, en va fett snygg. ahmen iaf så när vi gick så kom dom & gick på andra sidan vägen. så jag typ ställde mej åh dansa & sjöng "im feeling sexy and free...", sinne för humor kan man säga! & nu ligger jag i sängen & typ smsar & bloggar. så ah ses bitches:* puss!


fan va sköna syskon jag har

när jag kom hem idag från träningen kommer Liam och säger "tjatja" och sen Alicia "tjatja, Barbie från Stockholm här(och sen puta hon med läpparna)"! fett coola.
Alicia: Jennifer, du och jag är fjortisar!
Jennifer: haha ahfan.
Alicia: jag kan puta med mina läppar.
Jennifer: jag med.


hemma, sköööönt

äntligen hemma, fast dan har vart helt okej faktiskt! gick inte ensam på rasterna heller, spelade fotboll. så ah, jag överlevde dagen!


SKOLA

skola nudå, vill inte! kommer fan gå mobbad helt själv idag. va kul, kan skriva sen hur dagen gick!
puss du bitches:*


can't sleep

åh fyfan va skönt att ta av sej bhn efter lång dag! fast funderar på att sätta på mej den igen. för när jag tog av mej den började jag må illa.. så kan nt sova, jaja.
och imorrn ska jag till skolan utan Alice, kan de bli värre? får väl ha min tur bh så kanske dan blir liteee bättre!
puss då bitches:*


TJATJA

kollar på the litle fockers, eller jag kollar nt! smsar mer Hanna ist. så jävla coola!
puss då bitches:*<3


omg hanna


TAGGAR SOM FAN

taggar till match som fan! fast känner mej skit gammal, ont i ryggen.. hhahaa! kanske dags att gå i pansion?
kommer sakna dej alice<3 ha de bäst i sälen skruttis! hur fan ska jag överleva skolan nudå? en hel vecka själv.
puss då bitches:*

GRATTIS ALICIA

grattis gumman, idag blir du 3år<3 stora tjejen! älskar dej älskling:*


Morgondagens outfit

hmm, imorrn får de nog bli dom här kläderna att ha på sej. ser de okej ut? jaja hoppas de iaf!
image description
& Loreen vann ju melodifestivalen okså!! fan va bra :D låg typ på golvet och bah: JAAAAAAAAAA!
så jävla bra låt asså!
är sjukt nervös inför matchen imorrn, det är då det gäller! 1a eller 2a plats i serien! kommer säkert göra bort mej eller nått imorrn. ah och sen ska vi ju dansa okså, jag och ebba iaf. så jävla grymma asså, men vart fan tog ''run run run my baby'' dansen vägen?
men vi ses bitches pusspuss:*

imorgon fyller min älskling 3år

testar så alla ballonger är redo för kalas imorrn. Alicia fyller 3år, älskar dej gumman! puss:*


kissie här

hej allihoppa, de är jag som är kissie:*

 


melodifestivalen nästa

ville bara berätta att jag är sjukt jävla cool! japp en cool brud som tjockar i sej chips framför tv, & väntar på att melodifestivalen ska börja. är skit trött okså, kört på hela veckan. & imorrn har vi ju match på VIB okså! men nu ska jag kolla på tv, godbaaj alla coola,snygga,tuffa,dumma,fula,fina,söta,roliga personer i världen.
puss bitches:*


3-1

vinst mot Köping med 3-1. bra spelat tjejer! fast gick väl typ helvete för mej :/ jaja Tagga inför match imorrn då mot VIB. kom och kolla imorrn kl halv 1 i idrottshallen
puss då bitches:*


vilken jävla rolig dag

tjatja! asså har vart en helsjuk dag idag kan man lugnt säga. först åkte jag och alice till lärkan, och där träffa jag olivia och hanna, ah och alla andra. haha ah och vi hade typ planerat en överraskningsfest för olivia så vi kunde nt säga nått till henne. för dom senaste dagarna har vi typ snackat och planerat det. så olivia har typ trott att vi snackat skit om henne haha. ah men iaf, jag och olivia åkte med hanna hem medans alla andra drog till coop och köpte chips, läsk m.m! och dom typ ringde och smsa och massa sånt, och olivia bah: vem äre typ hela tiden?! haha så vi låtsades att de va mamma haha. och sen hade vi typ planerat att jag skulle fråga olivia om vi kunde åka hem till hennes mamma. men då sa olivia att vi kunde åka dit. så hon ringde sin mamma och hon kom och hämtade oss. PRECIS SOM PLANERAT, SKIT BRA! när vi åkte bil hade jag sjukt svårt att hålla mej för skratt, så fick typ gömma mej under jackan haha. sen när vi kom hem till olivias mamma frågade jag om jag fick lämna min väska på hennes rum? så vi gick dit, haha när olivia öppnar dörren till sitt rum sitter alla tjejer Ida, Loo, Alice, Julia, Pernilla, Thea och Micaela med sin mobiler och filmar när vi kommer in. åh fyfan ni skulle sätt olivias min. garva så mycket så jag typ nästan dog! ah så vi beställde pizza och satt och käka och snacka lite skit. sen körde vi typ charader, jag och loo va faaan grymma. har haft skit kul, har skrattat jätte mycket så har ont i magen.. jaa, de blir ju bra till matchen imorrn. nej nu ska jag sätta upp håret och tvätta bort sminket. och sen typ sova tror jaag.
önskar blogg appen på mobilen funka så jag kan ladda upp bilder, men ofc funkar den nt! så ahh.
kom och kolla på söndag klockan halv 1 när sala silverstaden f99 spelar mot vib!image description
men först lär jag tagga match imorrn mot köping borta.så godnatt alla glada, sura, ledsna och tråkiga personer i världen. puss bitches:*

Biff

Sitter och mailar med min biffiga kompis<333


FUCK LÄXOR

Hatar läxor, dom kan ta sej i röven. Har typ nån jävla svenska läxa t imorrn som jag nt gjort, så måste göra den nu! Åh jag ville ju sova. Så va gärna sociala på mobilen, 0722336041.


Äntligen hemma!!!

Åh äntligen hemma från träning! Helt slut asså. Så äntligen få man slappna av lite i soffan framför once upon a time! Tror jag ska måla naglarna okså. Imorrn ska jag va med Olivia okså! Värsta fjortisarna hahaha. Jaja puss då bitches:*


Goodnaight pojkar och flickor

Godnatt mina fina vänner!


Nejnejnejnejnejnej!

Dör, va nån jävla uppdatering på mobilen. Så nu funkar den nt. NEJNEJNEJNEJ!


Idrott nu

Japp nu är de idrott och sen har vi slöjd. Slutar 3, ORKAAAAR INTE! Och så är nt Alice i skolan, så får överleva själv idag


HAHA

Asgarvet som kommer när en arabturk försöker förklara nått för en svensk på arabiska. Asgarv, hahahahaha!


Du är bara bäst Jennifer!

Jag är bara så jävla stolt över mej själv! Har sparat ut mina naglar, så nu har jag långa. Happy face :D
Imorgon ska jag till skolan, & sen träna. Är jätte trött, fast jag sovit hela dan! Men ska upp tidigt imorrn okså (halv 6) för ska duscha. Höhö!
ah & nu är jag skit glad okså för blogg appen dampar sönder så ah...


Japp, säsong 3 nudå!

Då har man kollat klart på säsong 2 nu! Försöker ladda ner säsong 3 men de går nt. Snacka om att man typ dör då :( så jävla bra, är beroende ju! Kan nt sluta kolla. De måste fan gå att ladda ner!!!!!!! Världens bästa serie ju! Jaja kan blogga lite senare, måste försöka ladda ner vampire diaries.
Puss då bitches:*


Så mycket!

Jag har lärt mej att sluta älska! Att bli sårad av någon du älskar är värre än tusen spindlar. Du hatar dej själv, och ingen förstår dej. Du vill berätta hur ont de gör att förlora nån! Men allt står bara imot dej, du försöker att glömma det! Men de är så mycket svårar än vad man tror.
Men glöm aldrig dom som bryr sej om dej mest. Och gör aldrig de misstaget jag gjorde!

Älska, glömma & förlåta.


Sjuk, happy face

Fick gå hem från skolan idag, sjuk! Så kollar på vampire diaries. Så jävla spännande säger jag bara. Damon är så sjukt snygg okså! Puss bitches:*


Heja Sala friskt humör

Uppdatera Rönnby-Sala (5-1)! Kom igen nu Sala. Haha innan vi åkte dit va vi på intersportnånting, och tog kort. Kan lägga upp bilderna ikväll :)


Rönnby-Salasilverstaden

Nu drar vi t Västerås och kollar på elitserien Rönnby-Sala! Kan blogga lite mer om de sen.
Puss bitches:*


Åh fyfan va läskigt!

Nu har jag kollat på 3 delar av andra säsongen 2 av vampire diaries. Säger bara ett ord "sjuktbraaaa" ! Kan inte sluta kolla, bara de att deär så jävla läskigt! Hatar typ Elena just nu bara, hur fan kan man dissa Damon?
Aja see you later alegater, puss bitches:*


Forever alone

Japp vi är 3 losers som nog kommer va forever alone hela livet..


Nu drar vi hem

Vart i erikslund med Hanna och Alice! Nu drar vi hem och kollar på vampire diaries, med massa goodis och chips! Chill, så bajbaj puss bitches:*


Västerås

Är i Västerås med Hanna och Alice! Hanna skulle typ shoppa, så man passar väl på att prova kläder.
Puss då bitches:*


Att se in i dina ögon gör mig knäsvag

Att kämpa gör det inte bättre.
I'll just take a stand back and wait for that i whant.
JAPP IMORGON SKA MAN VA MED DOM HÄR MUPPARNA!
image description
Hur fan ska man överleva det här när dom bara sover? Aja önska mej lycka till!
Och Hanna om du ser det här, kolla din MOBIL!

Ett asgarv

Haha hade glömt mobilen uppe på mitt rum, och när man går upp för att hämta mobilen kommer ett asgarv haha.
image description
Duär så gullig micaela.
Dagen idag har vart lat! Sov ju som sagt först hos Micaela. Sen runt halv 2 åkte jag hem. Satte mej i soffan då med Alicia och kolla på pippie ett tag :) sen tog jag en liten dusch, skönt nu okså att inte ha ont i magen. Får väl förbereda mej nu i 3 veckor till nästa gång haha! Juste haha, efter jag duschat visa mamma mej massa grejor tjejer tydligen ska tänka på haha.. Jag typ skratta så jag dog, skulle fan ville va kille för en dag bara.
Laddade ner vampire diaries för jág tänkta att jág skulle ha tittat på de ikväll men såklart är de inte klart förns imorrn bitti, kul-.- så nu ligger jag i mammas säng och kollar på the voice. Började nästa grina nyss haha, för allt bara försvann och allt typ bah dampaaa. Hatar iPads asså! Jävla skit mackapäär.
JENNIFER LIND
image description
Puss och hej bitches:*

Fredag 2 mars

Så jävla skönt med vår, kommer gå skit fort för snart är de sommar då man kommer ligga & chilla nere på stranden i månsan! Kommer bli så jävla härligt.


Vaknaa

Vakna typ för 20min sen av att micaela hade ställt klockan på 9-.- och sen är de ju skit kul att hon inte vaknar av den, så jag måste gå upp & stänga av den.. Så nu är jag skit pigg, haha bara jag som som är vaken så aja. Jag vet nt om jag vågar väcka micaela?!
Puss då bitches:*


En finig blogg!

Nu sittter jag med micaela,hon spelar drgonvale. vi skulle egentligen länbyta men hon kan inte. haha.. men jag tänkte att jag skriver hennes blogg för den är så fiiin<3
tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

image description
puss puss bitches:*

GÄSTBLOGGAR'N

HEJ

Vi har precis tittat på Vampire Diaries, standard hehe. Vid sjutiden var vi på coop och handlade tacos och sånt och sen åkte vi hem och fixade maten och sen åt vi. Efter det satte vi oss och kollade på Vampire Diaries tills nu haha.
image description
/MICCAN

Haha vafan?

Micaela va håller du på med?!

fick inte lägga ut bilden haha

 


Faaajjt

Haha körde nyss sten sax påse med micaela om vilken madrass man skulle sova på! Haha och jag vann, så fick den bästa, är man bäst eller?! De är tur att hon älskar mej ändå<3 ah men nu taggas vampire dairies, puss och hej bitches:*


Nu drar vi till Ica

Kollat på vampire dairies, 3 avsnitt! Shit bra serie. Nu ska jag och micaela till Ica och köpa lite chips och så. Sen blir de mer vampire dairies! Så ahh haha.
Puss då bitches;*


Sooooola

Älskade vår<3 nu är du här!


RSS 2.0